Avantatges

Global:

Tothom pot jugar a aquest esport, independentment de l’edat i del sexe, ia més, tothom pot jugar junts a la mateixa pista.

Saludable:

Gràcies a un aprenentatge fàcil i al dinamisme del joc, els practicants desenvolupen les funcions següents: agilitat, anticipació de moviments, bons reflexos, capacitat de coordinació, reacció i velocitat, cosa que sempre repercuteix satisfactòriament en la salut de qui el practiquen.

Relaxació i comunicació:

El pàdel és l’esport ideal per a persones que volen provar alguna cosa nova, en un ambient relaxat i en la qual es crea una comunicació fàcil.

Vitalici:

El pàdel és un esport que es pot practicar durant tota la vida.

Divertit i amè:

És una activitat que ens permet desconnectar dels problemes diaris i gaudir d’una bona estona, gràcies al dinamisme que caracteritza aquest esport.

Social:

El component social és el factor que destaca especialment respecte als altres esports, ja que es crea un gran vincle social i d’afecte entre els practicants.

Aprenentatge ràpid i fàcil:

El pàdel no és una disciplina difícil de practicar, no requereix d’habilitats complexes per per aconseguir un nivell mitjà en poc temps.

Agraït:

Perquè, fins qui practica poc esport, al cap dels primers 5 minuts, s’aconsegueix una sensació d’èxit i de diversió 100%.

Esport d’equip:

En aquest esport es juga dos contra dos i, per tant, la confiança i l’estratègia amb el company o companya és fonamental.

Espectacular:

És un esport que a certs nivells, és altament espectacular.

La victòria i la derrota:

Encara que tots els esports tenen la seva motivació en la victòria, aquest esport en concret té la característica que, tant si es guanya com si es perd, tothom es diverteix.