Consells de psicologia en pàdel per a tenistes (5 de 5)

En els 4 últims articles del nostre blog hem donat consells específics per tenistes que es passen al pàdel.

  1. Consells de tècnica de pàdel per a tenistes – Part 1
  2. Consells de tècnica de pàdel per a tenistes – Part 2
  3. Consells de tàctica de pàdel per a tenistes

Avui et donem les recomanacions psicològiques.

No podem deixar de costat aquest aspecte, perquè com diem sempre, tenir la ment ben entrenada ens salvarà de moltes situacions complicades. I encara que un jugador de tenis ja sap que el factor psicològic és important, no s’entrena la ment igual per a tots els esports.

En el tenis l’actitud en la competició sol ser molt més agressiva, impulsiva, de voler guanyar els punts de manera ràpida. En el pàdel els punts solen ser més llargs i per tant cal acostumar a la nostra ment a això, a saber esperar i saber lluitar cada cop amb tranquil·litat. La paciència i la calma són dues qualitats que tot jugador d’aquest esport ha de tenir per saber encarar i guanyar un partit.

Esperem que tota aquesta sèrie de consells t’animin a jugar al nostre esport preferit! I et volem veure molt aviat a les nostres pistes de pàdel i de tenis.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*