Consells de tàctica de pàdel per a tenistes (4 de 5)

Coneixes les tàctiques que necessites aplicar per passar-te del tenis al pàdel? Avui te les expliquem.

Pel que fa a la tàctica de pàdel es poden mencionar moltes coses, perquè una vegada que tenim una mica d’experiència en la pista i anem coneixent el nostre joc, en què som forts i en què fluixegem, podrem anar ideant la nostra tàctica guanyadora.

Has de saber que mentre que en tenis se solen realitzar molts més cops dirigits als costats, en el pàdel són molt abundants els que van al mig de la pista. Per tant, cal tenir clar això (juntament amb moltes altres coses, clar) a l’hora de dissenyar la nostra tàctica de joc.

Tàcticament parlant hi ha un tema molt important que influeix en el pàdel i no en el tenis, al primer el joc en parrelles passa amb molta més freqüència i és més important.

Com a conclusió podem dir que la tàctica a seguir en un partit varia (i molt) en funció del company amb el qual estiguis jugant. Per això és important trobar una bona parella de pàdel amb la qual et sentis còmode i la que et complementi, i només s’ha de dissenyar la tàctica guanyadora després d’haver analitzat les fortaleses i febleses de cadascun.

Encara que ara mateix, després de llegir això estiguis una mica confós estem segurs que amb el temps, la practica i un bon company el pàdel serà un esport del qual gaudiràs moltíssim.

One comment to Consells de tàctica de pàdel per a tenistes (4 de 5)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*