Consells de tècnica de pàdel per a tennistes – Part 1 (2 de 5)

Com vam explicar a l’últim post del blog, cada vegada hi ha més jugadors que passen del tennis al pàdel. Avui et deixem una sèrie de consells de tècnica per passar d’un esport a l’altre o per jugar als dos.

La primera cosa a la qual s’ha d’acostumar un tennista que es passa al pàdel és la restricció causada per les parets i al sostre (en el cas de les pistes cobertes). En el tennis solament es permet un bot i en el pàdel la bola rebota en les parets. El jugador ha d’entendre que les parets formen part del joc i saber com utilitzar-les a favor seu.

Precisament els rebots de les pilotes en les parets són una de les característiques que condicionen els moviments en la pista de pàdel, diferents també als quals es fan en la de tennis.

En el tennis es realitzen molts cops des del fons de la pista, els jugadors esperen més temps a la bola i les pujades al ret són menys freqüents que en el pàdel. El tennista ha d’aprendre a fer les remuntades a aquesta més sovint per tal de lluitar alguns punts en aquesta part del camp, encara que no sempre s’aconsegueixin.

Esperem que aquests consells sobre els canvis en tècnica et serveixin, seguirem amb aquest mateix tema al pròxim blog, però ens centrarem més en els cops.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*