Consells de tècnica de pàdel per a tennistes – Part 2 (3 de 5)

A l’últim article d’aquest blog vam donar alguns consells tècnics perquè els tennistes puguin jugar al pàdel fàcilment. Avui continuem, i parlarem dels cops d’aquest esport.

A l’hora d’executar els cops, cal tenir en compte que l’armat del cop en pàdel és menys exagerat que en tennis i la terminació menys àmplia.

També hem de tenir en compte que els copejaments tallats són freqüents i indispensables en la pista de pàdel, no tant en la de tennis. Així que convé acostumar-se i aprendre a realitzar ben els cops amb efecte tallat i saber com contestar-los.

A més, en tennis els cops prevalen la potència i la força física mentre que en pàdel juguen un paper molt més important els efectes que se li volen imprimir a la bola i saber on volem col·locar-la.

Els copejaments amb els quals se solen sentir més còmodes al principi els tennistes que es passen al pàdel són les volees i les rematades i el que més se’ls hi sol resistir és la safata, un moviment que a l’esport practicat anteriorment no existeix.

D’altra banda, una altra de les coses que un tennista ha de saber quan comença a jugar al pàdel i que en un primer moment pot “descol·locar-lo” és la possibilitat de sortir-se de la pista per seguir lluitant un punt.

Si tu ets un d’aquests jugadors que volen passar del tennis al pàdel segurament aquests consells t’ajudaran, així com la nostra pròxima entrega on trobaràs recomanacions tàctiques.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*