Consells per a tennistes que es passen al pàdel (1 de 5)

Cada vegada són més els aficionats al tennis que quan deixen la raqueta comencen a jugar al pàdel o que combinen les dues coses. Nosaltres mateixos, fa un mes, vam estrenar la pista de terra batuda de tennis a Serradells. Però malgrat les moltes similituds entre tots dos esports, també existeixen importants diferències i per això avui volem donar uns quants consells per als tennistes que es passen al pàdel perquè puguin gaudir-ho des del primer moment.

La complexitat tècnica del tennis fa que quan aquests jugadors comencen a coquetejar amb el pàdel tinguin ja una molt bona base i normalment es familiaritzen amb l’esport molt fàcilment. Però com dèiem, no han de confiar-se i entrar a la pista de pàdel com entren a la de tennis perquè no es juga igual i cal tenir una sèrie de coses tècniques, tàctiques i psicològiques en compte per controlar el joc.

Que us explicarem setmana a setmana en la propera sèrie d’articles del nostre blog. Estigues atent!

One comment to Consells per a tennistes que es passen al pàdel (1 de 5)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*