Roba de pàdel per a l’hivern

Fa dues setmanes que t’estem preparant per continuar jugant al pàdel aquest hivern, ara queda l’últim pas: els consells sobre com t’has de vestir.

Primerament, no se t’acudeixi anar sense abric. Per molt tèrmica que sigui la roba interior, el canvi brusc de temperatura pot provocar-te un rendiment molt inferior al que t’esperes. Per això, és necessari que portis un abric per a després, o almenys un folro polar o alguna cosa que ens salvi del fred. Aquesta peça fins i tot et pot valer per escalfar-te.

Quant als pantalons, aquí ve un debat important: curts o llargs. En realitat, aquesta és una elecció molt personal que va una mica amb el teu estil de joc: si estàs acostumat a moure’t més, sens dubte els llargs seran més incòmodes.

Pel que fa a les dessuadores no ho dubtis: quan fa fred mai fallen. L’ideal és portar una samarreta tècnica, i si vols damunt una dessuadora còmoda. Evita portar cremallera o una que sigui de cotó; com més transpiri, molt millor.

Per descomptat, gens de portar guants, almenys que siguin d’algun material especial (els de llana impossible, no agafaràs bé la pala). Sí que pots portar una braga per al coll per no prendre fred a aquesta zona del cos.

Finalment, quant al tema de sabatilles de pàdel, sobretot si jugues sovint a Andorra, és molt important que et compris unes d’especials per l’hivern.

Ara sí que no tens cap excusa per no venir al Padel Serradells aquesta temporada!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*