Tornejos

Torneig Social (23/24 feber 2013)

Ja ha arribat el Primer Torneig Social del nostre Pàdel Club Serradells. I, en honor a la veritat, cal dir que el nivell demostrat pels nostres jugadors està millorant en una progressió exponencial. Així ho demostren els partits de moltes de les eliminatòries que es van haver dirimir en la mort sobtada (tie-break) ..

A la final masculina, la victòria va ser per a la parella formada per Josep Escoriza i Enric Carbonell que no van donar opció a la sorpresa vencent per un clar 6-3 i 6-2 al duo format per Gabriel Fernandez i Pere Babot.

A la final mixta, el matrimoni Josep Escoriza i Silvia Terés va fer saltar la sorpresa vencent a la parella Enric Carbonell i Pili Rodríguez per un ajustat marcador de 6-2, 2-6 i 11-3.

Felicitats a tots els participants.

 

Torneig de Nadal (15/16 desembre 2012)

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre, celebrem el primer Torneig de Nadal del Pàdel Club Serradells. Amb la participació de 22 parelles en el quadre masculí i 13 per al quadre femení, durant 2 dies vam poder assistir a grans partits de pàdel.

En el quadre masculí, la victòria va ser per a la parella formada per Antoni Gomez i Marc Mateu en derrotar a la parella Carreras i Fraile per un ajustat 6-4 i 6-4.

Campions categoria masculina

En el quadre femení, la victòria va ser per a la parella formada per Carol Poux i Lorena Tremonti que van guanyar el seu partit per un doble 6-3 davant les germanes Isabel i Pili Rodríguez.