Consells per jugar al pàdel en hivern

Com tots els jugadors saben el fred i l’hivern és el pitjor adversari.

  • És molt difícil entrar en calor
  • La tècnica de cop es veu afectada
  • És més difícil fer moviments
  • La pista és més inestable
  • Tenim més possibilitats de recaure en lesions

Avui et donem alguns consells per jugar una mica més fàcilment quan fa fred.

  1. Abrigar-se bé, però NO massa: Sí que és important abrigar-se bé, però vés amb compte, no fa mancada abrigar-se massa o podem suar més del compte i començar a treure capes de roba, corrent el risc de refredar-nos. També és vital tenir en compte que la roba ha de permetre’ns una mobilitat perfecta.La millor opció és portar peces còmodes que proporcionin un aïllament del fred.
  2. Un bon escalfament és fonamental: L’escalfament sempre és important, però els dies de fred es triplica la seva importància. L’objectiu principal és evitar lesions, però també ens ajudarà a millorar el nostre rendiment durant el partit. Per tant hem de realitzar una entrada en calor més perllongada de l’habitual.
  3. Analitza l’estat de la pista i material de joc: Amb el fred, la pista, pilotes, i fins i tot la pala, pot canviar les seves característiques. Hem d’aprofitar el piloteig del partit per analitzar l’estat del material i instal·lacions. Sobretot veure com respon la pilota, si hi ha parts de la pista que tenen gel, si les teves sabates et proporcionen el suport adequat i si la superfície de la teva pala cor el risc de mullar-se.
  4. Cobreix-te en els descansos per NO refredar-te: Sempre que romanguis inactiu (com en els descansos i al final del partit) cobreix-te amb roba d’abric encara que no tinguis fred. No és res recomanable quedar-se amb la roba humida.
  5. A l’hivern també hem de beure: La hidratació és important encara que amb el fred sentim menys desitjos de beure. Però no consumeixis begudes massa fredes.

Esperem que aquests consells et serveixin, i esperem veure’t molt aviat al Pàdel Club Serradells!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*