1.1 Tinc una lesió! Com la curo?

Un dels aspectes fonamentals per usar un tractament fred o en calent és el temps que ha passat des que et vas fer la lesió, és a dir, veure si la lesió és aguda o crònica. No obstant això, aquesta no és una regla que s’apliqui a la totalitat de lesions, per això, la millor recomanació és que acudeixis al metge o fisioterapeuta, ja que el més apropiat és aquests casos és:

Saber exactament què ens succeeix? És a dir, tenir un bon diagnòstic de la lesió. Per això és important acudir al metge.
Usar els mitjans adequats per guarir aquesta lesió? És a dir, realitzar el millor tractament específic per a la lesió i per a les teves característiques individuals. En aquest cas la millor ajuda és la d’un fisioterapeuta.

No obstant això, a vegades són molèsties i dolors que no semblen greus per les quals no ens decidim anar al metge, és aquí on busquem un “auto tractament” i sorgeixen els dubtes sobre si has d’usar fred o calor, que t’explicarem al proper post.

2 comments to 1.1 Tinc una lesió! Com la curo?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*