1.2 Tinc una lesió! Faig un tractament fred?

Com et vam explicar al post anterior un dels aspectes fonamentals per utilitzar un tractament fred o en calent és el temps que ha passat des que et vas fer la lesió, és a dir, veure si la lesió és aguda o crònica. Ara t’expliquem les ocasions quan és recomanable utilitzar el fred.

En general, apliquem fred davant un dolor intens, entre 0 i 72 hores després d’un cop o caiguda. L’efecte d’aquest tipus de tractament és que t’ajuda a alleujar el mal, redueix la inflamació i disminueix l’espasmo muscular.

I com s’aplica? Entre 10 i 30 minuts de forma discontínua, cada 2 hores, unes 2 a 4 vegades al dia. I mai directament a la pell, ja que hi ha riscos de cremada. Tampoc és aconsellable utilitzar aquest mètode si és una ferida oberta o amb hemorràgia, si hi ha risc d’infecció, o si la teva pell és altament sensible.

Si vols més informació sobre el tractament en calent, el trobaràs al nostre pròxim post. Estigues atent!

One comment to 1.2 Tinc una lesió! Faig un tractament fred?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*