Com triar unes sabatilles de pàdel

Les sabatilles són un element basic per la practica del pàdel, però saps com escollir les més adequades? Avui t’expliquem quins són els aspectes més importants a l’hora d’escollir-les.

Hi ha 7 coses a tenir el compte a l’hora d’anar a comprar unes bones sabatilles per jugar al pàdel: el disseny, l’adherència, la durabilitat, la comoditat, l’amortiment, la transpirabilitat i el pes.

El primer i més important element és la sola, actualment la majoria de marques venen els seus productes amb sola clay o d’espiga, rep aquest nom pel disseny corbat que té la sola, és la que major adherència ofereix i la que més durabilitat té. Fa un temps, hi havia més tipus de soles però ara mateix la més popular és la sola clay.

Un altre element a tenir en compte és la comoditat, és cert que no sempre et pots provar les sabatilles abans de comprar-les, per la qual cosa et recomanem buscar una sabatilla que tingui la màxima superfície de malla, per una bona transpiració, o material el més flexible possible, per norma general aquest tipus de sabatilles solen ser les més còmodes. És important que la zona del turmell estigui ben fixa ja que això evitarà moltes lesions.

L’amortiment és un complement del confort. Un bon amortiment cuidarà el teu peu, retardant el cansament i evitant lesions.

Finalment, el numero de peu, nosaltres et recomanem que agafis mig numero més del que uses normalment, perquè si les sabatilles són molt justes, amb les frenades, arrencades i canvis de ritme, els dits estaran contínuament xocant contra la zona davantera, amb el que et molestarà i estaràs més pendents dels peus que del partit.

Recorda: a l’hora de escollir noves sabates pensa en el disseny, l’adherència, la durabilitat, la comoditat, l’amortiment, la transpirabilitat i el pes. I els teus peus ja no patiran més mentre tu gaudeixes d’un divertit partit de pàdel!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*